Creatix ® méretválaszték

 

Kedves Felhasználó!

Szeretnénk egy kis időt rabolni mindennapi rohanásából és bemutatni Önnek termékünket. A Creatix az otthoni és irodai felhasználásban is nélkülözhetetlen öntapadós etikett termékcsalád. Jelenleg a közel 40 méretben kapható választék lefedi a mindenkori igényeit. Termékünk minősége garantálja Önnek a zökkenőmentes, egyszerű és nyugodt felhasználást, mely egy időben praktikusságának köszönhetően megkönnyíti életét. Legyen szó a Nagymama befőttesüvegének felcímkézéséről vagy egy jelentős forgalmú logisztikai cég árukísérő címkéjéről a Creatix megállja helyét minden felhasználási területen. Ügyeljen arra, hogy a címkét száraz, zsír- és pormentes felületen helyezi el. Nagy mennyiségű felhasználás esetén a tremék előzetes tesztelését javasoljuk. Minden típusú nyomtatóval (color, ink-jet, laser) megnyomtatható és az sem jelent problémát, ha fénymásolni szeretne rá. Biztos tapadásával garantálja, hogy nagyon-nagyon sokáig az Önáltal kiválasztott felületen marad.

 

Microsoft címkéző:

A legtöbbet használt nemzetközi szövegszerkesztő programon belül a következő módon tudja beállítani a címke méretet:

 • Eszközök fülön belül kiválasztja:
 • Levelek és Küldemények fület, majd ezen belül elindítja:
 • Boríték és Címke módot
 • Címke fülön ráklikkel a
 • Beállítások parancsgombra és itt a következő beállításokat eszközöli
 • Címkegyártó: Egyéb/Egyéni
 • Ráklikkel az „Új címke” gombra majd beállítja a következő paramétereket:

-    Címke szélesség

-    Címke magasság

-    A Függőleges és vízszintes táv automatikusan állítódik és csak akkor kell átállítani, ha a címkék között távolság van.

-    Felső Margó, ahol a lap tetején lévő távot kell beállítani

-    Alsó Margó, ahol a lap alján lévő távot kell beállítani

-    Majd kattintson az OK gombra

-    Majd ismét Ok

-    Majd az „Új dokumentumba” nevezetű parancsra klikkelve máris megjelenik a kívánt beosztás és lehet elkezdeni kitölteni a címkéket

 

OpenOffice.org címkéző:

Az OpenOffice.org szövegszerkesztő programon belül a következő módon tudja beállítani a címke méretet:

 • Megnyitja a fájl fület azon belül
 • „Új” fülön belül kiválasztja
 • „Címkék” fület elindítja.
 • A címke fülön a típust állítsa „Egyéni”-re

A formátum fülön beállíthatja a címke paramétereit és a margókat is. Arra figylejen hogy a „Vízsz. Osztóköz” és a „Függ. Osztóköz” egyenlőnek kell lennie, mint a „szélesség” és a „magasság” értékének. Utóbbi két mértéknél kell megadni a címke méretét. Ahol keret van úgy azt be kell állítani a „felső margó” és a „Bal margó” mértéknél. Az oszlopok számát az egy sorban lévő címkék száma adja, míg a sorok számát az egy oszlopban lévő címkék száma.

Kattintson az „Új dokumentum” parancsgombra és máris kezdheti a címke kitöltését.