RENDELÉS

 

Megújult weboldalunkkal szeretnénk még rugalmasabbá, gyorsabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá tenni az Ön vállalatának működését és informáltságát. Lehetőséget biztosítunk már létező termékeink gyors és részletes megismerésére, illetve az Ön által megálmodott legmerészebb igényeit kielégítő egyedi termékek létrehozására 3, 5 vagy akár 7 rétegben. Regisztrált felhasználóink számára összes adatlapunk letölthető és kinyomtatható, ezzel is csökkentve a szükséges adatok beszerzésének időigényét.

Új rendszerünk lehetőséget nyújt online ajánlatkérés és rendelés leadására, mely automatikusan kereskedőink kezébe kerül, ezáltal gyors és minden igényt kielégítő tájékoztatást biztosítva. Ha kívánja, telefonon egyeztetünk Önnel a szükséges paraméterekről, és kiajánljuk az adott felhasználásra általunk legjobbnak tartott termékünket. Ajánlatunkat és visszaigazolásunkat e-mailen küldjük meg, hogy Ön gyorsan hozzáférhessen, bárhol is legyen.

Rendelését a következő módon adhatja fel. Az Ön regisztrációjának általunk történt aktiválása után Ön szabadon mozoghat weboldalunkon. A bejelentkezést követően a jobb oldalt elhelyezkedő gyorsmenüből kiválaszthatja a Raklap linket, ahol végigvezetjük Önt a rendeléshez szükséges lépéseken. Itt kiválaszthatja az ön által rendelni kívánt tekercses terméket. Amennyiben a "Standard termék hozzáadása" gombra kattint, úgy a tekercses kínálat kategorizált listájából választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb anyagot. A listán böngészve megtekintheti az adott termék adatlapját is. A rendeléshez kattintson a "Raklapra" gombra, így a termék kiválasztásra kerül, és Ön a Raklap gyűjtőoldalon megadhatja a tekercs hosszát, majd a "Hozzáad" gombra kattinva ezután felveheti a rendelni kívánt méreteket ("tétel hozzáadása"). Itt kérjük figyeljen a beosztásra a nem netto service-s termékeknél. A rendszer automatikusan figyelmezteti Önt, ha hibás adatokat ad meg. Amennyiben netto service-s termékről van szó, úgy Önnek csak a darabszámot és a méretet kell megadnia. Amikor befejezte az adott tételre vonatkozó adatok rögzítését, a "Hozzáadás" gombra kattintva rögzítheti azokat a gyüjtőoldalon. A teljes rendelés rögzítése végén a "Következő lépés" gombra kattintva leellenőrizheti a rendelés pontosságát az összefoglaló táblázatban, illetve itt adhatja meg a rendelés egyéb vonatkozó adatait. Végül a "Rendelés feladása" vagy az "Ajánlatkérés feladása" gombra kattintva a rendszer automatikusan elküldi azt az értékesítő kollégáinknak, illetve az Ön számára is küld egy visszajelzést e-mailben.

Ha az "Egyedi kombináció hozzáadása" lehetőséget választja, vagy a gyorsmenüben a Saját egyedi termékeim gombra kattint, a különböző rétegeket maga választhatja ki, így egyedi felhasználáshoz teheti alkalmassá a terméket. Amennyiben a felkínált három rétegnél több rétegű anyagra van szüksége, úgy az első lépésben öt majd hét rétegű termékké teheti a "TÖBB RÉTEG" gombra kattintva. Ha az összes réteget kiválasztotta, akkor a "Létrehoz" gombra kattintva máris megalkotta egyedi kombinációjú termékét. A létrehozott saját kombinációk között a "Raklapra" gombra kattintva ugyanúgy viheti fel a méreteket és vágásokat, mint a standard nem netto service-s termékek esetében.

Lehetőséget adunk, hogy az ön profiljához rögzitve egy egyedi nevet és cikkszámot rendeljen az adott termékhez, így ha legközelebb is ugyanazon termékre vonatkozó rendelést szeretne feladni (például projektek esetében), vagy egy teljes rendelés elnevezése esetén a teljes rendelés újbóli elküldésére, akkor a gyorsmenüből kiválaszthatja a Feladott megrendeléseim linket és egy listából kiválaszthatja azt. Így nem kell újból rögzíteni rendelését.