TERMÉKEINK

 

A Budaval Rt. a megszerzett tapasztalatok birtokában, részben nemzetközi együttműködés keretében megújította teljes termelési technológiáját, saját fejlesztései eredményeként korszerű ragasztókra cserélte az alapításkor kapott típusokat. A gyártástechnológia fejlesztése megteremtette a lehetőségét a jelen kor vevői elvárásainak megfelelő termékek gyártását, amelyekből folyamatosan frissülő katalógusunk ad ízelítőt.

A stabil, ellenőrzött gyártástechnológia lehetőséget nyújt a szokásos termékek mellett, egyedi, speciális végfelhasználói igényekre szabott termékek gyártására is. Ezt segíti állandóan megújuló ragasztókínálatunk is. A standard „többfunkciós” ragasztóink kifejlesztése biztosítja a vevőink számára a rugalmasságot és a versenyképességet termelésük során. A vevői igények változásával lépést tartva folyamatosan bővítjük termékkínálatunkat, nem egy esetben velük együtt dolgozunk ki speciális megoldásokat.

 

 

Egyedi összetételű, különleges felhasználási területű alapanyagokból 3, 5, vagy 7-rétegű öntapadó laminátumok gyártása is mindennapi tevékenységünk része. Beszállítóinkkal együttműködve új nyomathordozókat kínálunk az új alkalmazásokra: jó borhoz, jó minőségű kreatív nyomathordozókat! Hitvallásunk alapján: megoldást szeretnénk kínálni, nemcsak terméket!