REGISZTRÁCIÓ
Regisztráljon

A regisztrációs űrlap kitöltésével és elküldésével Ön elfogadja a Budaval ZRT. honlapjának regisztrált felhasználókra vonatkozó, az alábbiakban részletezett szabályzatát, az Adatvédelmi nyilatkozatban, illetve a Jogi nyilatkozatban foglaltakat és az Általános Szerződési Feltételeket.

A regisztráció zártkörű és meghívásos. A meghívás a Budaval ZRT állandó megrendelőire és kiemelt partnereire vonatkozik. A Budaval ZRT fenntartja magának a jogot, hogy indoklás nélkül letiltsa bármely felhasználó számára a bejelentkezést, illetve korlátozza hozzáférési jogosultságait.

Ügyeljen arra, hogy helyes adatokat adjon meg! A regisztrációnál megadott adatok némelyike (felhasználónév, e-mail cím) nem módosítható. Az itt megadott e-mail cím az elsődleges kapcsolattartási csatorna, ezért kérem olyan címet adjon meg, amelyet gyakran olvas!

Aregisztrációs űrlap elküldésével Ön még nem nyer hozzáférést a csak regisztrált ügyfeleinknek szóló oldalakhoz és szolgáltatásokhoz, munkatársaink a felvitt adatok helyességének ellenőrzése után engedélyezik a bejelentkezést (ennek kapcsán esetleg felvehetik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek bármelyikén). A regisztrációról, illetve az aktiválás megtörténtéről e-mailben kap visszajelzést.

Regisztrált felhasználóink korlátozás nélkül megtekinthetik standard kínálatunk adatlapjait, egyedi termékkombinációt állíthatnak össze, megrendelést, illetve ajánlatkérést adhatnak fel, hozzáférnek a dokumentumtár minden eleméhez, stb.

 
 
 
 
 
 
 
A cég címe
 
 
 
 
Kapcsolatok
 
 
Preferenciák


 
Felülírott regisztráló felhasználó, az alábbi „Felhasználó létrehozása" feliratú gomb megnyomásával, elfogadom, kifejezetten hozzájárulok, hogy a jelen honlapot üzemeltető jogi személy, a regisztráció során tudomására jutó személyes adataimat megismerje, azokat számítógépes állomány illetve írott formában tárolja. Hozzájárulok, hogy az ily módon tárolt adataimat a későbbiekben saját marketing céljából felhasználja.
Kijelentem, hogy elolvastam, megértettem és elfogadom a fent meghatározott feltételeket!